Клуб Буров

Скъпи радетели на каузата на Фондация Атанас Буров,

Имаме удоволствието да ви поканим за втора поредна година да участвате в годишното благотворително събитие за набиране на стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалните акредитации Chartered Financial Analyst (CFA) и Financial Risk Manager (FRM)

Кога:   18:00 на 1юни 2022 г.

Къде:   Бар Лайм (София, ул. Граф Игнатиев №40).

Носете си добро настроение, визитки и най-вече желанието да подпомогнете по всякакъв начин /финансово, с личен труд и пример/ делото на Фондацията!

Очакваме вашите потвърждения на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeM6eAd5FIjcoFr3GS4fir4zoC3XV6QGwv3ZuIBqmQchFEaSA/viewform?usp=sf_link , най-късно до 20 май 2022 г. Обратна връзка може да изпращате на: burov.club@gmail.com .

В случай, че ваше другарче не е получило тази покана, то поради някаква причина нямаме негов актуален e-mail адрес. Моля да препратите и да ни уведомите за актуалните контакти.

 

Ваши,

Красимира, Цветослав, Пламен, Стефан, Благовест и Георги

Burov Club
Клуб на Стипендиантите и Приятелите на
Фондация „Атанас Буров“

Клубът обединява бивши и настоящи стипендианти на фондацията, които  желаят започващите  сега своята кариера млади хора да имат повече  възможности за адекватна и достойна реализация.

Той е учреден през 2001 г., а през 2002 е основано и “Сдружение на стипендиантите „Клуб Буров“ като нестопанска организация. Дейността му е насочена към подпомагане професионалното развитие и квалификация на неговите членове и развитие на традициите на фондацията.
Клубът “Буров” организира ежемесечни срещи, предоставя консултации и информация на своите членове, подпомага контактите им с бизнес средите и активно съдействат на фондацията при  реализацията на нейните програми.
Клубът има свой уеб сайт  http://burovclub.org© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.