СТИПЕНДИИ CFA И FRM

От 2021 година Фондация „Атанас Буров“ провежда конкурс за стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво за придобиване на професионалната акредитация Chartered Financial Analyst (CFA) и за придобиване на професионалната акредитация Financial Risk Manager (FRM).

Инициативата за това начинание е на Клуба на стипендиантите и приятелите на Фондация „Атанас Буров“ и e подкрепена от настоятелите. Средствата са изцяло набрани от целеви дарения на настоятели, приятели, възпитаници и стипендианти на фондацията

Стипендиите покриват стандартната такса за регистрация за изпита и се предоставят на кандидати, които се явяват на изпитите за първи път.

Също така може да се присъедините към Клуба на стипендиантите и приятелите на Фондация „Атанас Буров“, да ни последвате в LinkedIN и Facebook и да се включите в предстоящата през 2023 за трета поредна година инициатива за набиране на средства под мотото „От нас за нас“.

За повече информация относно сроковете за кандидатстване и предстоящата трета поредна инициатива за набиране на средства следете сайта на Фондацията и страниците ни в LinkedIN, Facebook, YouTube и Instagram.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.