Национално състезание по счетоводство

От 10 до 12 април 2024г. се проведе 17-то Национално състезание по счетоводство. Домакин бе Държавната финансово-стопанска гимназия „Интелект“ – гр. Плевен. В състезанието взеха участие 21 ученици от професионалните гимназии по икономика. Фондация „Атанас Буров“ награди с парична награда трима ученици, класирали се на първите три места: Стилян Стоянов от Търговската гимназия в Стара Загора, класиран на I място, Васил Василев – ТГ – Бургас – II място и Виктория Стрендева от НТБГ – София, заела III място. Всички ученици получиха подаръци от Фондацията, любезно предоставени от нашия настоятел – Първа инвестиционна банка.© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.