Кирил Аначков – Стипендиант и участник в Летните училища през 2021 и 2022

„Като стипендиант и участник в две летни училища организирани от фондация „Атанас Буров“, мога да споделя, че фондацията ми предостави възможността да придобия много нови знания и практически умения. В момента работя за голяма международна компания по специалността си и знанията, които придобих от участията ми в летните училища са ми от голяма полза. Беше голямо удоволствие и признание, да бъда сред доказани професионалисти в своята област, от които имах възможността да науча много нови неща. Мога да кажа на бъдещите стипендианти и участници в летните училища, че доверието, което биха получили от фондация „Атанас Буров“ и възможността, която ще имат да придобият практически знания, ще бъде изключително ценно за бъдещето им професионално развитие. Ние младото поколение, трябва да съхраним традициите и да продължим мисията на фондация „Атанас Буров“, която в продължение на вече 30 години помага на студенти и ученици.“

dsadsa


© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.