Кампания за набиране на средства

За втора поредна година се проведе съвместната инициатива на фондация „Атанас Буров“ и Клуба на стипендиантите и приятелите на Фондацията за набиране на средства за стипендии за подпомагане явяването на изпит за първо ниво на професионалните акредитации Chartered Financial Analyst (CFA) и Financial Risk Manager (FRM).

Събитието се състоя на 1 юни с любезното домакинство на Бар „Лайм“ и г-н Константин Иванов.

За наша радост на поканата на организаторите се отзоваха много хора – настоятели на фондацията, стипендианти, участници в Летните училища, приятели и поддръжници на фондацията. Добрин Томов, Ярослав Девицкий и Степан Сьомков – първите стипендианти на таза програма изказаха своята благодарност за подкрепата и финансовата помощ.

Събраните средства по сметката

IBAN – BG19INTF40015059151679, BIC – INTFBGSF с основание: Целево дарение за стипендии #CFA & #FRM

Ни дават възможност тази година да финансираме 3 стипендии CFA и две стипендии  FRM.

Благодарим ви от сърце, приятели!© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.