Елеонора Ташева

„Участвах в лятното училище, организирано от Фондация „Атанас Буров“, през 2021 г. и 2022 г. . Търсих подобни възможности дълго време, но почти всичко беше или онлайн или географските ограничения бяха пречка. Участието ми в тези инициативи са едни от най-добрите неща, които съм предприемала. Комбинацията от срещи с хора със сходни интереси като вашите и възможността да комуникирате и да получавате знания от големи професионалисти в тесен кръг, наистина са запомнящи се за цял живот, моменти. Благодарна съм ,че не получих само знания, а мотивация и амбиции за професионално развитие. Целият формат на училището е изключително добре структурирана и ексклузивен. Разбира се „Knowledge isn’t free. You have to pay
attention.“ “

Елеонора Ташева

dsadsa


© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.