Александра Кефирова

„Бях част от Лятното училище организирано от Фондацията през далечната 2010 г. Тогава студентка в трети курс бях сред избраните няколко участника.

Участието в Училището, макар и само за една седмица, ми помогна да развия всички мои качества и намерения за бъдещо кариерно развитие. Срещите и уроците от преподавателите, колегите, останалите съмишленици ме „изстреляха“ в една нова посока на кариерно развитие. Всичко научено, не само теоретично, а поведенческо, комуникационно и т.н. изградиха в мен умения и качества, които прилагам и до днес в служебното и личното си ежедневие. Лятното училище е страхотна възможност за млади хора в емоционален и професионален план и знам, че всеки човек може само да допринесе и спечели от участието си в каузите на Фондацията.

Благодаря на Фондация „Атанас Буров“ за възможността да съм част от делото !“

Александра Кефирова

 

dsadsa


© 2022 Фондация Атанас Буров
Социални мрежи

Да съхрани идеите и делото на Атанас Буров за изграждане на демократична българска държава и просперираща икономика, основана на модерна финансова система и свободно движение на капитали и да ги предаде на младото поколение на България.

Да открива и поощрява таланти в областта на банкирането и икономиката сред професионалните среди и младото поколение, което се подготвя в икономическите университети на страната.